WPCentral
Home/Weetjes / WPCentral
WPCentral

Het kan zijn dat je meerdere WordPress websites hebt. Met wpcentral kan je vanaf één centrale punt op het web al je WordPress installaties beheren! Echt helemaal compleet! Het enige wat je hoeft te doen is op de website van wpcentral een account aan te maken en je websites toe te voegen. Ook moet je de child plugin installeren op de WordPress installatie welke je gemakkelijk kunt vinden door wpcentral in te typen in het zoekvak bij het installeren van een nieuwe plugin. Met 1 klik op de knop kan je dan jouw WordPress website koppelen aan je account op wpcentral door middel van een unieke code.

Het is erg tijdsbesparend. Je hoeft nu niet meer in te loggen op elke WordPress installatie en alles onder andere te updaten. Ook is het mogelijk om vanuit wpcentral berichten te schrijven voor elke website! Alles kan je voortaan vanaf je account op wpcentral doen.

Mijn ervaring is erg positief. Wpcentral bezorgt mij een goed overzicht van mijn WordPress websites en scheelt mij enorm veel tijd bij het up to date houden van de WordPress installaties. Voor mij een dikke 10!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *