Het doel van deze website is het samen brengen van webmasters en zo elkaar te helpen bij het (verder) ontwikkelen en opzetten van websites. Of het nu gaat om een complete website opzetten of een kleine aanpassing aan een bestaande website… hopelijk kunnen we elkaar hier via de chat helpen.

Inloggen / Registreren

Iedereen kan een gratis account aanmaken voor de chat. De inlog gegevens worden gecodeerd opgeslagen en zijn dus niet te achterhalen. Je gebruikersnaam wordt altijd je gekozen inlog naam gevolgd door @chatserver.scripthulpje.nl maar bij het inloggen is je gekozen inlog naam al voldoende.

Desktop Client

De chat draait op een XMPP server, dus je kan je ook aanmelden via een Desktop Client. Als je hier meer over wilt weten, kan je een e-mail sturen naar webmaster@schripthulpje.nl voor de benodigde gegevens en eventueel ook bij advies welke Desktop Client je het beste kunt gebruiken.

Web mogelijkheden

Via de website is er uiteraard ook de mogelijkheid om in de chat ruimte te komen. Zo zie je rechts onderin op elke pagina een blauw balkje. Als je daarop klikt verschijnt er een venster waarmee je kan inloggen of registreren. Je komt dan direct in de algemene ruimte.

Tot slot

Hou het netjes op de chat! Val elkaar niet aan en let op je taal gebruik.

MonitorStatusLast 24H7 days30 daysLast year
ChatserverOnline81.926%28.275%9.459%4.836%