Sinds de geboorte van het internet ben ik al websites aan het ontwikkelen. Het is altijd mijn grootste hobby gebleven. Nee, ik heb mijn kennis niet opgedaan tijdens mijn opleiding MTS elektronica. Alles omtrent websites heb ik mezelf aangeleerd.

Ik heb een tijdje gewerkt bij computer bedrijven en ook een tijdje bij een internet bedrijf. Ook heb ik nog een poos video camera’s gerepareerd, in een bakkerij gewerkt en diverse malen op een kantoor gewerkt als secretaresse. Heel divers dus.

Momenteel werk ik van huis uit achter mijn pc. Daar ontwikkel ik websites voor diverse stichtingen en verenigingen. Over het algemeen hou ik daarna ook de inhoud nog bij en voorzie ik de website van de meest recente informatie. Ik doe dit met heel veel plezier. Vrijwel al het contact loopt via de e-mail. Zo werk ik het liefst.

Uiteraard heb ik ook vrienden en vriendinnen. Maar er zit er niet één tussen die wat heeft met websites en/of internet. Daarom besloot ik om Scripthulpje op te zetten om zo toch een manier te vinden om mijn kennis met anderen te kunnen delen en te leren van anderen.